9 de set. 2010

Gorros.Trencabarrals

Ressenya treta del bloc del Jaume

El Divendres amb el Jaume varem fer una via d'esportiva que puja per la cara sud-est del Trencabarrals. Per arribar-hi sols cal resseguir la paret des del camí i uns 15m més avall comença la via. Està equipada amb parabolts i alguna xapa està pintada de colors vermell o verd.
Passada una primera reunió a 15 mtres, a la meitat de la segona tirada, et trobes amb dues possibilitats de continuació. La línia de bolts ( de 8mm) de l'esquerra és més difícil i acaba en una reunió penjada a la que no hi vaig veure la continuïtat. La línia de la dreta, et porta a una reunió que et permet continuar amunt fins el llavi/ replà que hi ha a la darrera tirada. Es pot enllaçar amb el diedre de la via normal, pel qual cal portar friends i bagues per assegurar la tirada , i que te la roca una mica trencada.

Una molt bona convinació pot ser fer les dues tirades d'aquesta via( que pot quedar en una de 40m) i la darrera de la Sonata Blue que és molt maca.

A l'esquerra d'aquesta via s'hi està obrint una altra via equipada amb espits.

En els passos verticals de la segona tirada.

"Trepitjant" la Prenyada al rapelar la via.

1 comentari:

Jordi_Brasil ha dit...

Hola, la via en concret es un projecte de via o sigui que esta inacabada a la segona reunio, y la sortida a la dreta fins al llavi que du al repla de la via normal, es una escapatoria, no se si veu veure a la alçada de la escapatoria a la dreta un altre reunio que ve del tambe porjecte de la via Montserratus que puja zigzejejant per la dreta desde abaix de la agulla. que las estan crian son Toni Mateu-Gonzalo Sack.
com e dit la segona sera la via Montserratus i la primera es la Via dels Lladres, perque en la ocasió de equiparla durant uns dies, es va deixar el material de reequipar amagat a sota y va desapareixe.