29 de maig 2011

"Campions"






El divendres vaig anar a la Codolosa i amb la col.laboració del Miquel vaig començar a obrir les dues primeres tirades d'una nova via que puja a la dreta de "La Rampa"
Tenia molt clar per a on havia d'anar la via, però dubtava de si aniria massa propera a les altres vies.
El que si tenia clar és com s'havia de dir la nova via : " Campions" ja que aquest cap de setmana el Barça jugava la final de la lliga de campions i estava segur que la guanyaríem ( tot i que com a bon "culer" no vaig estar tranquil fins a la fi del partit )
El dissabte, vaig acompanyar al Joan Asín i al Jaume a acabar d'equipar la "via dels Indignats" que el Joan ha obert a l'esquerra de la Rampa i, un cop acabada la feina, el Joan em va acompanyar a mi per acabar la 3a. tirada de la via " Campions"

La primera tirada. 35 m. V. Puja per un diedre de blocs que hi ha a la dreta de la Rampa i a l'esquerra de la Full Equip. Veureu un parabolt i pont de roca a uns 10m. Aquesta tirada acaba coincidint amb la rampa a l'alçada de la 1a. reunió i la ressegueix durant uns metres fins a la 1a Reunió de la via Campions.
La segona tirada. 15 m. Ae. V+. Comença amb un pas molt vertical equipat per fer-lo en Ae i continua per una placa molt maca i amb bona presa fins a la R2.
La tercera tirada. 20 m. IV+. Va a buscar una gran llastra que fa una mica de basarda, i puja per un esperó amb roca delicada però molt assegurada.

Via Campions.
70 m. V+ Ae equipada amb parabolts de 8mm i 10 mm i dos ponts de roca.

Descens. Es pot rapelar la via o bé continuar grimpant fins a trobar el corriol que ens portarà a la drecera del Fra Garí.

Equipant la 1a. tirada
El Joan Asín testant la 2a. tirada


El Joan arribant a la R3.

8 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Felicitats Joan! per la via i la Copa.
A veure si la pluja ens dóna treva i puc venir a fer-li els honors a la via. Entre tú i el Joan A. no pareu de deixar-me deures, així m'agrada!

Anònim ha dit...

deunidó quina motivació ultimament, felicitats per les obertures recents! per cert aviat si vols et fai arribar la ultima d'un recó que ja saps...fa poc hi vares veure la corda penjada...canela canela.
Fins aviat, rumbateam

Joan Baraldes ha dit...

Ja ho saps Jaume, a escalar que tens molta feina i a aquestes vies no hi toca el sol a partir de les 5 de la tarda !!
Rumbatem, ara no acabo de saber a quina via et refereixes, però enviam la ressenya del que hagueu obert !!
salut i a tibar

Llorenç ha dit...

Encara queda lloc?!?!??!?! una més i tindràs tantes vies en aquesta paret com copes d'europa el Barça! ara entenc lo del nom! Sort que no ets del Madrid!!! je je je!!!!

Gatsaule ha dit...

Amb la feinada que ens heu donat en aquesta paret, quan a la tardor hi tornem, tindrem feina! Enhorabona per la via i pel nom triat!

Anònim ha dit...

ep joan pensava que l'hi feia el comentari a l'Asin pero bueno veien que sou companys de cordada ja te la fare arribar a tu tb! salut i força campions.
rumbateam

Joan Baraldes ha dit...

La Codolosa és una bona opció per quan no es te gaire temps.
També hem obert alguna cosa més a les vies curtes que hi ha a l'extrem esquerra. !!
Vinga a escalar que el mon s'acaba

salut i a tibar

JAUME ORS ha dit...

gràcies per la feina. L´altre día vaig anar-hi dons fins ara no havia anat i hem va agradar força el lloc. Aproximació curta i vies ràpides. L´anirem a provar.