15 de maig 2012

Trobada d'escaladors als Ports

La Neus, el Joan B, el Joan P, l'Antxi, el Wolfgang, el Blai i el Llorenç


Aquest cap de setmana va ser especial per diversos motius. Anàvem a una trobada d'escaladors que els Kutres van convocar a la zona dels Ports i que ha darrera hora van desconvocar perquè a la majoria de la gent no els hi anava bé d'anar-hi. Nosaltres però vam pensar que aquesta era la millor noticia, ja que podríem estar com en família a casa del Llorenç i l'Antxi i amb algun escalador més que, com nosaltres, baixaria tot i la cancel·lació.
Així va ser com ens varem trobar el 7 magnífics de la foto, per passar un excel.lent i calorós cap de setmana, escalant i fent-la petar fins a la 1 de la matinada, menjant corder de la zona i bevent vi de nous que resulta ser boníssim.

Els amfitrions ens van acollir a casa seva, que és una casa que forma part de la muralla del poble d'Horta de Sant Joan i que està protegida per "Sant Salvador" patró dels escaladors que estan a punt de caure !!! ( encara que aquest honor el comparteix amb la "santa Tramposa" ...)


La casa és una joia que ens ofereix una frescor pròpia de les cases amb parets d'un metre de gruix, i que s'agraeix molt quan a fora la temperatura puja dels 32 graus !!



En definitiva, un cap de setmana que tots els que hi varem de ben segur el recordarem, i que no esperarem a que passin 5 anys més per repetir !!


Aquest és el tac "Made in Kutres" que tots els assistents a la trobada ens varem endur de record.

I ja només em queda donar a l'Antxi i al Llorenç les gràcies per aquest fabulós cap de setmana

3 comentaris:

Llorenç ha dit...

Bones!! al final vam estar ven tranquils a casa! i vam poder escalar els dos dies molt a gust! tot un plaer tenir-vos a casa!

Jaumegrimp ha dit...

Feu patxoca! m'hagués agradat acompanyar-vos.

Joan Baraldes ha dit...

Ei Jaume, hauràs d'esperar la propera i no deixar-te-la perdre