2 de des. 2013

La Martinetti i la Normal a l'Esperó Ramatxa

  La foto de la ressenya la trobareu al bloc de l'Eduard


Aquest dissabte teniem la intenció de coneixer la zona del zocol del Montroig però al baixar del cotxe fem un canvi de pla per culpa del vent fred que bufava i ens dirigim a Sant Llorenç a on suposem que estarem més a raser del ven.
Després de dubtar a on posar-nos a escalar decidim anar a la Formiguera sense saber que poca estona després també hi anirien tots els "galls" de Lleida, i aquella tranquil·la paret esdevindria una galliner sorollós, especialment gràcies a un gall " l'Armando" ? em va semblar que li deien, que no parava de cridar i de dir bajanades....
Com que no tot havien de ser inconvenients, el fet d'arribar-hi més d'hora que els galls( que encara devien estar cantant per despertar a les gallines) el Toni i jo vam poder escalar la via Martinetti i el Jordi i el Joanet, la Memòria Selectiva o la del costat...
També vaig poder saludar i parlar, que sempre és un plaer, amb " Lo Sergi" un dels galls  més coneguts i fidel redactor del seu bloc i del que sovint en traiem bones propostes de vies a escalar.
La via Martinetti, que jo ja havia escalat en dues ocasions anteriors, la recordava més fàcil.... això de fer-se vell et fa perdre la memòria i les facultats !! A la ressenya de l'Eduard hi he posat un V a  la segona tirada.
La via està assegurada amb espits i no cal portar material suplementari, tot i que alguns allunyen força.
Un cop a dalt i veient lo vella que és la instal.lació per la que hauríem de rapelar, decidim fer-ho per la via Garrets- Eusebi que puja a la seva esquerra i que te un instal.lació més nova.
Un cop a peu de via agafem els trastos i marxem cap a l'Esperó Rematxa a fer-ne la via Normal que uns mesos endarrere havíem deixat a la R.2 i que volíem acabar. La veritat és que hi ha tantes línies que es creuen que no acabes de saber per a quina via o variant has pujat......

 Martinetti

 1a. tirada.

 2a. tirada. amb algun pas força difícil !!

 3a. tirada. amb passos fins i atlètics.

Esperó Rematxa

1a. Titada.

 2a. tirada. tram molt fi.

 El Toni fent el flanqueig de canvi de reunió de la R.2 a la R.3.

 Inici de la 4a. tirada... de no se quina via .....






4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Així que vau trobar el Galliner esvalotat ? un parell de bones vies Joan enhorabona.

Mingo ha dit...

Joan era el Raimundo. Els teus companys no sé si es van atabalar, però ens van dir que anàven a la memòria selectiva, que la savina l'havíen fet un parell de cops, però realment van fer la savina. Ja em van dir que estaveu a la Martineti, m'hagués agradat saludar-te.
Salut

Lo Gall ha dit...

Hola Joan. Llastima no poder saludar-te de a prop. Pero , es clar, com aneu com unes "amotos" i nosaltres amb cadira de "arrodes".. quant varem arrivar a dalt , ja no hi ereu. Bona la Paella. Una abraçada
LO SERGI

Joan Baraldes ha dit...

Si Jaume, varem poder fer una bona matinal tot i el galliner esbolotat, je je je

Ei Mingo, a veure si tornem a coincidir i fem una escala plegats !

Sergi, Quan estava a la R.1 vaig veure que més a l'esquerra de la R.1 de la via Garrets -Eusebi hi havia una altra Reunió, saps a quina via pertany ??