20 d’oct. 2008

El Baell, sector cal Barricó

Tot i la previsió de pluja, aquest diumenge varem tornar al Ripollés.
El sector escullit tornava a ser el de cal Barricó, a la zona del Baell. En aquest enllaç hi trobareu més informació i podreu ampliar les fotos de les ressenyes

Mentre el Jordi P. i la Marta feien la via "Aigua i tabaco" el Jordi S. i Jo en proposavem fer una conbinació de dues vies les nº 14 El Jardi de l'Eden i 15 la xorrera.

El pla va ser pujar pel jardi de l'Eden ( Via plena d'herva en el primer tram i en la que et pots ajudar d'una corda fixe per no relliscar ) fins a l'alçada de la 1a. reunió de la xorrera i flanquejar-hi ( 6b o A1 ). A partir d'alli hi ha una tirada en diedre molt maca i una darrera per l'esperonet que també està bé, però compte amb la roca que hi ha preses que es trenquen !!
Es pot baixar fins el terra amb un sol rapel de 50m, però a nosaltres se'ns va enganxar una de les cordes en una fisura de la tercera tirada i varem haver de tornar a fer la via !!!

Varem acabar la jornada fent la primera tirada de la via de l'Ossel, que te un 5+ força dur i la del diedre, que està al costat mateix i que és un 6a que fa bufar.