24 de juny 2009

Celebrant St. Joan i l'aniversari.

Avui, per celebrar Sant Joan i el nostre aniversari, el Joan Calmet i jo hem portat a la colla a dinar al Niu de l'Àligaga. Trobareu el track de la passejada a Wikiloc.

Hem aparcat els cotxes al costat de l'edifici de l'estació d'esquí de coll de Pal i, tot xino xano, hem pujat fins el refugi a on ja ens esperaven per dinar.Com sempre que hi hem pujat, les vistes del Berguedà i la Cerdanya son extraordinàries, el menjar molt bo i la boira ha fet acte de presencia.

Unes eugues i els seus poltres ens han donat la Benvinguda al peu del refugi.Un cop a dalt, i després de dinar i fer molta xerinola, la colla ens ha dit que, per continuar amb la celebració, ens esperava una avioneta a l'aeroport de Sabadell per fer un vol d'una hora per sobre Montserrat, Manresa, Fonollosa, Sant Fruitós i els altres pobles que anessin quedant a sota nostre !!!!.Així que, contents com dos gingols, un cop dinats, ja ens teniu conduint de nou a la colla cap els cotxes i de dret a Sabadell.El vol ha sigut espectacular i les vistes aèries dels indrets pels que transitem a diari molt maques i interessants. La veritat és que volant, crec que tens una perspectiva encara més maca del territori.

El regal ha valgut realment la pena i ha sigut entranyable, especialment quan al sobrevolar ca l'Escloper ( a Fonollosa) hem vist un 50 dibuixat al pati de la casa, i a la família fent-nos senyals i saludant amb els braços al sobrevolar Fonollosa, Sant Fruitós i les Brucardes !!

Aquí vaig agafar els comandaments, mentres el Joan distreia al pilot i el feia baixar de l'avioneta !!

Passant aprop de Montserrat, amb un mar de núvols baixant per la cara nord.

Manresa...
El Passeig i " l'Insti"
Ca l'Escloper , amb el 50 dibuixat al pati

Coll Baix
El Parc de l'Agulla
Sant Fruitós
El jardí de casa
Cal Joan i Neus, Cal Jordi i Teresa i Cal Miquel i Teresa
La parcela del Màxim i la Conxita a les Brucardes
Rocafort, i cal Rius
El Castell de Talamanca.

2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Trobo a faltar una dada: com us van tractar a Niu d'Àliga? M'has donat una bona idea per pujar-hi algun dia....

Joan Baraldes ha dit...

Joan,

A mi, les 3 o 4 vegades que hi he pujat a dinar o sopar, m'ha tractat molt bé. Tenen un menú de 16 € que està molt bé.
Jo crec que és una passejada molt recomenable i complerta.
Fer-ho en una nit de lluna plena per baixar sense frontal te el seu encant.