6 de des. 2009

Pedalant pel Vallès Oriental


Avui amb la Neus hem anat a fer una ruta pel Vallès Oriental que jo havia tret dun bloc d'afeccionats a la btt Rutabike.com. La ruta surt de Cànoves i fa una volta de 28 km i 1000m de desnivell acumulat. L'autor de la ruta la qualifica de fàcil, però nosaltres, després de fer una pujades molt dures, no l'hi hem trobat gens de fàcil.
Trobareu el track a Wikiloc, però no és d'aquelles que jo recomanaria, tot i que passa per algun indret molt maco i et porta a visitar el castanyer més gran de la peninsula, un castanyer monumental anomenat del Cuc. Aquest arbre està buit per dins i te un cavitat tan gran que, segons expliquen, hi feia vida un pastor.


La Neus pujant per les costerudes pistes de la muntanya

El magestuós castanyer de can Cuc


La masia restaurada de can Cuc

Quan la pujada de la ruta s'acaba veiem el Turó de l'home. Montseny

Quan ja arribavem a Cànoves, una batuda de senglars ens va fer recular uns 500m.

2 comentaris:

JAUME ORS ha dit...

Hola company. Ens varem trobar a la Doctor Anton (sóc del Geamm) i ara veig que també t´agrada pedalejar i ... més pel meu poble !!! (jé,jé ... dons sóc de S. Antoni de Vilamajor). Rés una abraçada i ens veiem per las parets !!!
(ujamaors.blogspot.com)

Joan Baraldes ha dit...

Hola Jaume,
Ja et recordo del dia del Doc. Anton, crec que també vaig llegir que vas anar a fer ( o volies fer) una de les vies que he obert a Malanyeu.
Aquesta pedalada amb va agradar força però la meva dona, que es pensava que seria fàcil, va patir molt en les fortes pujades que hi varem trobar. je je je.
Però varem estar a Cànoves i no recordo haver passat per St. Antoni de Vilamajor....

salut i a reveure