31 d’ag. 2010

Gorros. via Mingo Arenas/ Sorolla


Després de la restauració d'algunes de les assegurances de la via que va fer el Toni, el dissabte varem anar a fer-ne la repetició.
El problema d'aquesta via, a part de que alguns els burils i espits eren molt vells i estaven deteriorats ( no tots), era que un cop a la 1a reunió no es veia per a on anava la via. Cal fer un flanqueig en diagonal a l'esquerra, per després pujar verticalment. Alguns dels parabolts nous es poden veure millor que els antics burils i aixó facilita seguir la línia de la via.

Aquesta via és una altre petita joia de la paret de la Magdalena inferior, amb una primera tirada fàcil i bonica però amb roca una mica trencada( varem fer caure força llastres inestables), una segona tirada molt maca i vertical però que no es massa difícil en cap moment, i una tercera tirada fàcil que acaba ajuntant-se amb les altres vies de més a la dreta.

Via molt recomanable. Està ben assegurada tot i que te els burils o parabolts una mica separats

L'inici de la via es troba un cop s'han pujat uns 8 0 10 graons de les escales de Jacob.


El Toni a la R1, i una cordada per sobre d'ell fent la Sebastià Patiño.

El peu de via i el recorregut de la primera tirada vista des de la R1

Inici de la segona tirada.


Pot caresteristic que trobarem uns metres per sobre de la sortida de la R2


El Toni a sobre del pot. A la 3a. tirada

1 comentari:

Mingo ha dit...

Felicitats Joan. Després de les teves indicacions, sembla que serà fàcil trobar l'itinerari, sempre l'havia volgut fer però mai l'hvia sabut trobar.
Salut company