7 de juny 2011

Codolosa. més vies noves.




Aquest cap de setmana ha plogut força però nosaltres hem pogut escalar. El dissabte amb el Xavi vam anar a la Codolosa a repetir la via " Campions", ara que ja està sanejada i amb les 3 reunions equipades, i un parell de vies més de la zona d'esportiva de l'extrem esquerra de la paret.
A la zona de la via Campions i la Indignats, oberta recentment pel Joan Asín, hi havia varies cordades, de manera que vam saludar a vells coneguts: al Jordi de Badalona ( un momia) que anava amb el seu fill, el Moragues i la Imma, que s'està recuperant d'una caiguda, el Paco Garcia i una colla d'amics seus i també vam conèixer a altres escaladors, entre ells en Josep Antoni Diaz, que fa anys va obrir la via GESAM a la Paret de l'Aerí i que ens va dir que l'ha restaurat amb parabolts i ens convidava a que l'anessim a fer.
El diumenge vam anar a Vilanova de Meià amb el Miquel Haro pensant que allí hi trobaríem bon temps, però també hi plovia una mica i la paret estava molt mollada. Així que varem girar cua i de nou cap a Montserrat a on ja havia acabat de ploure. Abans però, vam passar per Manresa a recollir a la Mònica i , tot i que les parets de Montserrat encara estaven mullades, varem estar escalant i equipant noves vies a la zona d'esportiva de l'extrem esquerra.
El Miquel es va estrenar com equipador i va obrir una variant d'entrada a una de les vies existents i més tard va obrir la seva primera via. "la via de la Mònica" 25m IV.
Jo, per no ser menys, vaig obrir una nova variant d'entrada a una de les vies existents, en la que hi trobareu un pas inicial de 6a i uns metres de V.
Ara a quedat una micro-zona d'escalada esportiva / iniciació a on entretenir-s'hi una bona estona.


El Xavi a la 1a. R de la via esperant que una cordada, que ens havia precedit i ja baixava, acabi el rapel.

Un servidor iniciant la bonica via que puja per un diedret.


El Xavi superant el pas difícil d'aquesta via

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Que tal Soc en Jordi(momia),estabam de veins a la via Josep Monistrol.Be el proper dia ,aixi gris amb risc de plujas tambe anirem a fer la Via Campions.A naltres l´aigua i la pedra ens va enganxar a d´alt de tot de la via de las Cabres,i tambe vam quedar ben xops.
Salutacions a tots.

llembresku ha dit...

Ei Joan, deunido el fart de Kilòmetres per escalar una estona eh... Encara no hem estat mai a la Codolosa, a veure si quan vingui el fred hi treiem el cap. Salut!!!!!

Carles Rovira ha dit...

Hola Joan, la cordada que hi havia al davant a la via Campions som el Martí Rossell de Terrassa i Carles Rovira de Sabadell. Ens va agradar força la via. Gràcies per l'obertura.

Joan Baraldes ha dit...

Ei Jordi, quan marxavem amb el cotxe va començar a ploure fort i al passar per sota la Codolosa vaig veure gent a la via de les cabres. Ereu vosaltres i algú més !! je je. A veure quan torno a escalar amb els momies !!
Llembrescu, si no hi has estat mai i tens feina per uns quants dies o tardes d'estiu que no hi toca el sol !!
Carles, m'en alegro que us agradés la via, quan l'obrés no saps mai com sortirà, passa com amb els melons !! je je je

salut i a tibar