17 de gen. 2012

Agulles. Roca Dolça. via Vacances Frustrades.


Tot i estar tapat i fer fred, el diumenge amb en Miquel vam pujar a agulles a fer aquesta via que tenia a la llista des de feia temps.
Aquesta és una via ràpida, que està assegurada amb parabolts distants en la primera tirada i que t'obliguen a escalar, i en canvi a la segona tirada és poden fer en A0 els passos de 6b i 6a.
La roca es força bona, tot i que sempre hi ha alguna presa que cal controlar. La primera tirada, tot i no ser molt difícil, cal escalar-la concentrat i navegant per trobar la millor línia. Algun dels últims parabolts, que ja no estan pintats de verd, al tenir sicadur de color gris/blanc a sobre, poden ser difícils de veure.


Per arribar-hi anirem fins el refugi Vicenç Barber i allí agafarem el corriol que surt a l'esquerra i que ens porta a l'avenc dels Puetons i a la canal de les Bessones. Passarem per sobre de l'avenc i uns 100 metres més endavant trobarem el peu de via a la nostra dreta, uns 5m per soobre del corriol. ( parabolts pintats de color verd)
Via recomanable.

Primers metres de la via

Arribant a la R2

Un cop al cim, un grup de cabres desgrimpaven els passos de IV+ de l'agulla del Pingüí

4 comentaris:

Mingo ha dit...

Aquesta via és per anar-hi un dia de sol de tarda si no fot fresca, carai esteu d'un curtit.
Enhorabona

rejondo ha dit...

Hola!
Gracies per la foto que identifica algunes agulles, sempre en torno boig intentar esbrinar quina es quina!
felicitats per la via!

Salutacions i molta Muntanya!

Joan Baraldes ha dit...

Tens raó Mingo, a aquesta agulla hi toca força l'ombra.
Hola rejondo, a mi sovint també em passa, hem d'estudiar més geografia, je je je

JAUME ORS ha dit...

Gràcies pel comentari respecta la via que vareu esquipar el balcó de la codolosa ... i tant que la farem !!! Una abraçada.