14 de febr. 2013

El Clau de Sant Fèlix



Continuant amb la bona costum d'escalar els dimecres per la tarda ens trobem a la Codolosa dos Joans i dos Tonis i fem dues cordades combinades pels noms !!
 Amb el Toni Aymamí fem cordada i ens posem al darrera del Joan Asín i del Toni Gómez a fer la via " El Clau de sant Fèlix" que fa poques setmanes que vaig obrir.
 La primera tirada és molt fàcil i amb tres parabolts que ens indiquen el camí el Toni arriba a la R1.
 La segona tirada te els passos més durs de la via. Els primers metres son fàcils fins arribar al desplom a on haureu de donar la talla si es fa en lliure o tibar d'A0 per superar els passos més difícils. Al Toni, que pujava de segon , se li va petar una presa i segons ell ara aquest tram encara picarà una mica més... La resta de placa fins la R.2 és molt maca i amb bona roca.
La 3a. tirada comença amb un pas molt atlètic que ara es fa millor perquè vam treure una branca de sabina cremada que amenaçava amb "empalar" a qui caigués en aquell punt. La resta de tirada puja per la pregona fissura a on hi ha el clau que dona nom a la via. Una tarda ben aprofitada, ara que la llum del dia ja dona de si.


El Toni a la primera tirada i l'altre cordada a la R.1


El Joan Asín un cop superat el desplom de la 2a. tirada.


El Joan Asín i el Toni Gómez a la R.2.


El Toni a la fissura de la 3a. tirada.



 Foto de les dues cordades. Joan, Toni, Toni, Joan !!!