16 de nov. 2015

Continuem obrint via a l'Abella.



Aquest dissabte tornem a l'Abella de la Conca i continuem obrint via, decidim variar l'accés a la darrera reunió equipada per cercar una línia més lògica i maca i equipem tres tirades més.
A la baixada, fent el darrer rapel, veiem una placa més interessant per la primera tirada i també la netegem per fer fer-hi pujar per allí la primera tirada.
Encara queda molta feina i molts metres de roca per obrir, però com diuen els espanyols:  "sarna con gusto no pica".... però cansa.
Continuarà.








4 comentaris:

Anònim ha dit...

A l'inici de la pista cap a Roca Viella hi ha un retol que prohibeix obrir vies a tot el terme municipal d'Abella, signat per l'ajuntament. En sabeu algo?

Joan Baraldes ha dit...

Jo havia llegit, navegant pels blogs, que a la zona de Roca Viella hi esta prohibit escalar durant una epoca de l'any per motiu de protecció de les aus que hi fan niu.
Parlant amb el Nico, el xicot francès que porta el refugi de l'Abella, ens va comentar que a aquesta prohibició només afectava aquell sector i no les parets que hi ha a sobre del poble, a on hi ha moltes vies d'escalada esportiva i molta gent escalant cada setmana.

Anònim ha dit...

Aixó eren rumors que corrien per la xarxa, sense cap base oficial. L'ultim dia que vem anar a escalar a la zona, un local ens va fer el comentari que l'ajuntament havia prohibit obrir vies en tot el terme municipal, i vem confirmar-ho amb aquest cartell a l'inici de la pista (força petit, per cert). Us ho dic tant sols a títol informatiu, sense ganes d'entrar en cap polèmica. Si hi torneu, mireu-ho. Salut! Jordi Salvador.

Joan Baraldes ha dit...

Gràcies Jordi,
Cercaré més informació al respecte

Salut i a escalar