25 d’abr. 2016

Canto por Soleares + Mision Imposible




Aquest dissabte, diada de Sant Jordi, anunciaven que a partir del migdia hi hauria pluja a bona part de Catalunya i a on semblava que el temps aguantaria més era a ponent, així que vam anar a Alós de Balaguer a fer una combinació de dues vies dels Galls. La Canto por Soleares i la Misión Imposible quedant així una escalada llarga i maca.

Començar escalant per la Canto por Soleares et permet iniciar el matí amb dues tirades fàcils i agradables i estalviar-te de tibar en els passos d'Ae de la Mision impossible. Alhora fas l'extraordinaria placa final de la Canto por Soleares i tot seguit enllaces amb les 3 darreres tirades de la via Mision impossible.

Un comentari als amics "galls", Com que no portàvem les ressenyes de les vies, ens varem trobar fotuts a la darrera tirada de la Canto por Soleares ja que la volíem fer tots dos de primer i ens pensàvem que podríem despenjar al company .... i no és possible. Si a la placa final de la Canto por Soleres i el dia de la prostitució hi posessin una instal.lació de rapel a l'alçada del darrer parabolt, que està a 30m del terra, es podrien fer les dues vies sense necessitat de muntar un rapel. Ara el rapel està a 35m i si vas amb cordes de 60 no arribes al terra.
És una idea....

En definitiva, un dia ben aprofitat que va acabar amb una altra golejada del Barça, que ens fa tenir esperances de que encara guanyarem la lliga. Llàstima que el Madrid va remuntar i que l'Atletico , com sempre, amb un gol ja en te prou !!

 Inici de la Canto por Soleares amb el símbol "Masculí" al peu de via.


 La segona tirada.

 El Muret de la 4a. tirada.

 La preciosa darrera tirada. Nosaltres hi vàrem deixar una baga en un pont de roca abans del cable.

 Entrant al primer diedre de la 3a. tirada de la via Mision Imposible.Aquest primer tram és fa força bé, en canvi el següent diedre em va fer suar tinta xina.

 El muret inicial de la 4a. tirada.

 El plaent i fàcil diedre de la 5a. tirada.

A diferencia del segon diedre de la 3a. tirada, que te passos difícils i exposats que cal assegurar, aquest diedre és fa molt bé i no ens va semblar que tingui cap pas difícil.

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Vau fer bona tria de vies Joan! els diedres de la Mision imposible són fantàstics i que dir de la placa de la canto...
Llàstima de la pluja de la tarda que no ens va deixar disfrutar de les paradetes de llibres.