18 de maig 2016

Retocant les vies MMM

Aquest cap de setmana vàrem tornar a Alós de Balaguer per fer uns retocs a les vies que haviem obert la setmana passada la travessa de la MMM

Al arribar-hi ens varem trobar al Toni i al Jaume que estaven fent la primera tirada de la via Matagalls així que vàrem decidir pujar per la via Canto por Soleares fins la placa de dalt i començar els retocs de les vies La Mola i Montserrat i posteriorment baixar fins la pista i fer la via Matagalls.

Vàrem deixar uns quants ponts de roca més a les vies  i , amb la col.laboració del Toni i el Jaume, vàrem fer caure algun bloc inestable de la Matagalls.
Actualment les vies estan equipades i es poden fer portant 10 cintes exprés. Tot i això, és recomanable portar algun friend per assegurar els trams a on les assegurances allunyen.

 El Jaume a la segona tirada de la via Matagalls vist des de la Canto por Soleares.

 El Toni afegint un pont de roca a la via La Mola

 Entrant a la Reunió de la via La Mola.

 Escalant la preciosa placa de la via Montserrat.

 Foto cedida pel Jaume que la va fer des de la via La Mola

 La segona tirada de la Matagalls.

 En el diedre de la 3a. tirada de la Matagalls.

5 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Content d'haver-nos trobat! t'han arribat les fotos que et vasig fer?

pepet ha dit...

Ei companys un comentari , tenim al departament de medi ambient mosques per la masificacio de la zona. SERIA PRUDENT DONAR LA ZONA JA PER TANCADA I NO FER-HI RES MES SI NO VOLEM QUE PASSI EL QUE HA PASSAT A MOTSERRAT .

AU SALUT I RESPECTE PER LA NATURA

Jordi Joan GV ha dit...

Sàvies paraules...

emili martínez ha dit...

Dissabte vàrem fer les tres tirades de la Matagalls i vam plegar doncs el sol apretava de valent. La via està força bé, sobretot la segona i la tercera, molt maques. Un avís però: a la segona tirada, abans de la reunió hi ha una llastra que no fa gens de gràcia i que potser valdria la pena fer-la avall. No ho sé. En tot cas felicitats per la via Joan i Toni.
Salut ¡

emili

Joan Baraldes ha dit...

Hola Emili,
Tens raó, hi ha alguna llastra que caldria fer baixar per evitar algun ensurt.
Quan feu les altres dues vies, estic segur que també us agradaran.
Moltes gràcies pel comentari

Salut i a tibar