2 de juny 2016

les vies del Doblet "LLiga i Copa"



Aquest dissabte vàrem tornar a Sant Corneli per tal de retocar la via que haviem obert la setmana passada i obrir-ne una de nova al seu costat. El Barça havia guanyat el doblet i calia dedicar-li una via a la lliga i una a la copa !!
D'aquesta manera, amb dues vies de costat, pujar a escalar a aquest curt pany de paret és fa més interessant ja que s'hi poden fer 4 tirades sense haver de moures del peu de via.
De fet encara ens queda una mica de feina a la primera tirada de la via " La lliga" i haurem de tornar-hi a acabar-la.
La Ressenya de les dues vies queda pendent per quan la via de la lliga estigui del tot acabada.

En aquella zona, uns 300 metres abans d'arribar a la casa de la Matella, en el Grau de la Mola, vàrem veure una xemeneia molt atractiva que es veu des de la carretera, ens hi varem acostar i hi vàrem descobrir un sector equipat amb unes vies d'escalada esportiva de les que no en teniem informació i que, navegant per internet, la he trobat. Ressenyes del Grau de la Mola Per arribar-hi aparcarem el cotxe al costat de la carretera i un corriol molt ben marcat ens aproparà al peu de les vies en 3'. Tot un luxe. Les vies estan equipades amb parabolts.

 Pujant per la carretera de Sant Corneli de Figols ens trobem a aquest magnific examplar de Teixó atropellat per algun cotxe.

 Aparquem el cotxe uns 100m abans de la casa de la Matella. al costa d'una roca que ens servirà de referéncia.



 A sobre nostre podem veure el pany de paret a on hi ha les dues vies del Doblet. Per arribar-hi cal seguir unes fites que surten de la carretera i ens hi portaran per un corriol poc definit.

 El Toni escalant la bonica primera tirada de la via de la Copa.

 A la Feixa hi muntem la R.1 en un gran arbre que ens farà ombra mentres assegurem al company que fa la segona tirada i que també ens servirà per rapelar .

 Equipant la 2a. tirada de la via de la Lliga. Un magnific pany de paret a on alternarem l'escalada en lliure i algun passos d'Ae, si no es te el grau com per superar-los en lliure.






3 comentaris:

Parce ha dit...

Hauras de posar: Lliga i Copa 2016 o Triplet 2015, sinó al final perdrem el compte.

Jejeje!!!

Parce

Joan Baraldes ha dit...

Tens raó Parce, aquests del barça guanyen tantes coses que al final ens fan perdre el compte !!! ja ja ja

Jaumegrimp ha dit...

Malaguanyat Teixó ! A veure qui enganyo per repetir-les.