8 de febr. 2017

Intensiu a la Codolosa






El dissabte passat haviem de triar a on anar a escalar en funció d'unes previsions de fort vent arreu  i nevades al Pirineu. Finalment vàrem decidir quedar-nos a Montserrat i trobar-nos a Collbató. Al bar Anna hi varem coincidir amb les cordades sabadellenques del Toni i el Jaume i més tard va arribar el Joan Prunera.
Nosaltres varem anar a la Codolsa per escalar a raser del fort vent que bufava. Allí ens vàrem dividir en tres cordades, el Xermi, l'Ernesto i el David feient la via dels Indignats, el Xino i el Jordi la via del Pi i el Toni i jo la Campions. Un cop a dalt varem continuar pujant per fer la via del balcó de la Codolosa  i una d'esportiva del seu costat, i acababem de pujar per la darrera tirada de l'Àtic de la Codolosa. Quan baixavem pel la dracera del fra Garí encara vàrem animar-nos per anar fer les vies "29 de febrer" i "Any de traspas". En definitiva una bona matinal amb 200m d'escalada.
L'endemà tornava a la Codolosa, aquesta vegada acompanyat del Xavi i el Pere Joan, per fer la integral Independència i tornar a gaudir, a raser del vent, d'una bona matinal d'escalada.














El clau de Sant Fèlix que dona nom a la via






1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

I ha dies que no cal trencar-se el cap, a la Codolosa hi falta gent ! a les Garrigoses i als Monjos gairebé totes les línies eren ocupades i és que amb la previsió de temps tothom ens vam quedar a Montserrat.