22 de març 2021

Retocant les nostres vies de Corbera.

 



Aquest dissabte, després de molt de temps sense poder escalar fora de la comarca, m'he retrobat amb els companys i hem anat al Santuari de Corbera.

Hem repetit i netejat d'argelagues dues de les nostres vies, la "Escaladors bucolics" i la " Bona Feina" i per acabar la matinal, hem fet la primera tirada de la via "Aresta de Corbera" .En aquesta via hi hem instal·lat una reunió a 20m del terra per tal de poder escalar el millor tram de roca de la via, si no es vol continuar fins a dalt.

En Pani a la via " Bona Feina"


                                      Arribant a la r.1 de la via "Escaladors bucolics"

La cordada.

3 comentaris:

Anselm Camarasa ha dit...

Hola Joan, ahir varem fer la llaç lila, no se si ho saps, a la segona tirada han tret les dues xapes de la placa i la R2 tampoc te les xapes, i ara no se massa a quina R la R4 o R5 la cadena per rapelar penja nomes d un parabolt, suposo que li falta l l anella o el mallon.
Per cert, una via molt disfrutona. Gracies

Anselm Camarasa ha dit...

Hola Joan, dissabte varem fer la llaç lila, no se si ja ho saps, les dues xapes de la segona tirada no hi son i la R2 tampoc te les xapes, la R4 o R5, no recordo massa be,la cadena del ràpel només esta d un seguro, suposo que han tret l anella o el maillon.
Per cert, una via molt divertida.
Fins ara.

Joan Baraldes ha dit...

Gracies Anselm,
Ja hem tornat a posar 1 xapa a la 2a. tirada i les de la R.2.
No acabo d'entendre perquè ho fan....
Salut i a escalar