24 de maig 2021

Via " CADE" Terradets

 



Després de força temps de no escalar a Terradets  aquest cap de setmana en Pere ens demana anar-hi per coneixer la zona ja que ell no hi ha escalat mai. Així que canviem la nostra previsió inicial i anem a Terradets a fer la via CADE.

Jo havia fet aquesta via en dues ocasions anteriors, ara fa molts anys, i ja llavors era una via amb trams a on la roca estava molt pulida degut a la seva antiguitat i a les moltes cordades que l'han fet.

Aquesta vegada vàrem fer només les 10 primeres tirades fins la feixa, i en les darreres tirades varem patir, el que ja era de preveure, en els trams en que la roca rellisca com si fos de marbre. Acaba deixant un mal regust de boca escalar en aquestes condicions però és el que hi ha si es va a una via clàssica molt repetida.

En la paret vàrem coincidir amb una cordada de Montblanc formada pel Jordi Besora, i la seva companya de cordada que feien la via "cha cha cha", una via que ell  mateix havia obert l'any 1982. Ells més tard varen acabar l'escalada per la via CADE fins el cim de la paret.



En Jordi Besora a la R.1 de la via Cha Cha Cha.


En Pere a la 4a. tirada
    




La companya del Jordi superant un difícil pas extraplomat.




En Pany i en Pere, companys de cordada.




En Pere a la 5a. tirada.

Fent la darrera tirada abans d'arribar a la feixa.

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona Joan ! i veig que no vau passar pas calor.