20 de des. 2021

Vies " Badalona " i "l'ultim guerrer"

 


 Aquest dissabte, en Pany, en Jordi i jo tornem a Odèn a repetir la via Badalona que vàrem obrir i equipar ara fa un més.

Aquell dia vàrem deixar una corda fixe per pujar des de la carretera fins el bosc que esta a peu de via ja que la pendent per on es puja es de grava i resulta empipador pujar-hi ja que rellisques molt. Doncs bé, la corda ja no hi és, els escaladors que hi han anat se l'han endut.....una corda vella que ajudava a pujar per una rampa de grava....hi ha coses que fa la gent que em costen d'entendre.

Les dues vies estan equipades i en totes elles hi trobem passos difícils que, si no tenim el grau per fer-los en lliure, haurem de fer en A0.

Salut i a escalar. 


En Pany a la primera tirada de la via Badalona.

En Jordi en els passos claus de la segona tirada de la via Badalona.


La segona tirada de la via l'ultim Guerrer"


2 comentaris:

Parce ha dit...

La corda fa molt temps que va desapareixer (i no vaig ser jo que consti) i certament poca falta feia (com les pintades a peu de carretera). Joan, com a crítica constructiva, hauriem d'intentar ser més nets en marcar les vies: menys pintades, menys drapets i potser unes ressenyes un xic més acurades.

Va, cuidat.

Parce

Joan Baraldes ha dit...

Bon dia Parce,
Fa un més hi vàrem posar una altre corda, ja que la vella havia desaparegut. A nosaltres, que ja som vells, si que ens ajuda a pujar per aquell tram de grava relliscosa.
Pel que fa a les pintades a peu de carretera, que ja no es veuen, les varem fer perquè és un indret a on es una mica difícil aturar el cotxe per veure l'inici de les vies.
Pel que fa a les ressenyes, mirem de fer-les el millor possible, però ja veus, no ens sabem més.
Salut i a escalar...i bones Festes !!