7 de març 2022

Integral del sol....i ves a saber que !

 

 


Aquest dissabte anem cap al Sud a on la previsió del temps sembla més bona i no hi ha tant risc de pluja, però l'efecte blogs fa que moltes cordades tinguin la mateixa pensada i quan arribem a peu de via una cordada ja passa per la tercera tirada i darrera nostre n'arriben dues més, i més tard en Pere Joan i la Montserrat, a qui saludo des de la R1. també s'apropen, però veient que hi ha cua, marxen a fer una altra via per despres tornar, a on segons em diuen més tard pel xat, coincideixen amb el Llorenç i l'Antxi, amb qui fa molt temps que no coincideixo.

Una via molt concorreguda!!

La via te 4 tirades molt curtes, la primera de 15m i la segona de 10m. 

Pel que fa a les altres dues no puc opinar perquè un espit a la dreta de la R.2 ens va fer equivocar la línia i la 3a. i 4a. tirada les fem per on no tocava.

A la sortida de la R.2,  no consultem la ressenya i en Jordi s'adreça a un espit que hi ha a la dreta i un pont de roca més amunt. Uns passos dificils en els que cal posicionar-se bé per superar-los.

10m més amunt arriba a una reunió que suposem que és la R.3.

Jo surto també amb passos dificils a xapar un espit i més amunt, despres de xapar un segon espit, ja veiem que ens hem equivocat de línia ja que no hi ha cap més espit i la paret es veu molt vertical. despres de mirar per on pujar, decideixo assegurar amb friends una fissura i pujar a buscar un pi a on finalment hi faré la reunió.

La cordada que pujava darrera nostra també s'equivoca de línia i ens segueix. els hi deixem els friends colocats a la fissura ja que ells només portaven cintes expres.

la tercera cordada, una parella de Terrassa, segueix correctament la línia i puja a la nostra esquerra tot seguint els espits de la via.

Una aventura que acaba bé i que em dona la impressió d'haver pujat un darrer tram obrint via.



En el bonic i vertical diedre de la primera tirada, per mi un V+.

En Joanet sortint de la R.1.

En Jordi sortint de la R.2 per la dreta, un pas dificil, equivocació provocada per no consultar la ressenya i veure un espit cridaner.

Sortint de la R.3 xapant un espit que continua refermant l'equivocació de la línia.
 

 Una foto, gentilesa de'n Pere Joan, ens situa a la R.3 equivocada. El cap de la cordada que ens seguia està a la R.2 i la línia correcte de la via continua per la seva esquerra.

La cordada de terrassa fent la 4a. tirada per la línia correcte.





En Jordi i en Joanet grimpant els darrers metres de la paret per anar a un espai còmode a on plegar les cordes.

La cordada que ens seguia sortint de la paret per la línia equivocada que havíem pujat nosaltres.