22 de jul. 2023

La Mona de Pasqua.

 




Per Setmana Santa vàrem obrir aquesta via a Malanyeu. Pocs dies després l'amic Amadeu Pagés em va contactar per dir-me que al seu parer caldria treure els parabolts en els punts a on aquesta via creua la via "Any de neu" a la primera tirada i la via "Estralls" a la segona tirada. Jo li vaig comentar que si així ho creia, que ho fes.

Aquesta setmana m'ha tornat a contactar per dir-me que va rapelar la via i que ha tret 3 parabolts en el punt a on es creua amb la via Estralls, ja que considera que els repetidors d'aquesta via els podrien xapar i per tant li treuen compromís, i que els ha substituït per ponts de roca.

El mateix ha fet amb dos parabolts a l'inici de la via, substituint-ne un per un pont de roca i recomana entrar a la via uns metres més a la dreta, per la via "any de neu".

Així doncs, els repetidors de la via la veuran modificada en aquests punts i caldrà veure com ha variat amb els canvis el compromís i l'exposició de la via.

La via acaba a la R.2 de la via "Bages" i des d'aquesta reunió es pot rapelar o bé continuar amunt fent les dues tirades finals de la Bages.

Salut i a escalar.