9 de maig 2024

Els tres pollets(variants 2 i 3) i la Gallineta

 





Aquestes vies estan dedicades als meus amics de Cerdanyola que s'han iniciat a l'escalada.

Avui he anat amb en Jaume Serra a repetir dues de les variants de la via dels tres pollets, en concret la del mig i la de la dreta, amb la intenció de canviar els parabolts de la del mig per uns de pintats de color verd per tal facilitar el seguiment d'aquesta línia que fa pocs dies vaig canviar-ne la línia per tal de fer-la més directe, i diferenciar-la de les altres dues.

Un cop fetes aquestes dues tirades, amb els respectius rapels per tornar a la R.1, arriben dues cordades. En Joan Abril i en Jaume, i darrera seu en Joan Oliva i en Toni Cespedes, que volen escalar la variant del mig, la de les xapes verdes.

Nosaltres tirem amunt per la via La Gallineta, la darrera que hem obert a la paret i que te uns trams molt verticals i guapos, totalment equipada.


                                                En Jaume a la variant del mig.

En Jaume superant l'extraplom de la segona tirada de la via La Gallineta.


                                    Iniciant la 3a. tirada per aquesta magnifica placa

                    En Joan Abril i en Jaume a la R.2 de la via dels tres pollets.

En Jaume sortint de la placa de la Gallineta i en Joan Abril assegurant al seu company.


Ja al cim de la carena d'aquesta meravellosa zona d'escalada recentment redescoberta i que està rebent escaladors quasi a diari.

Menció especial al detall del Joan Abril, que en agraïment a les vies obertes, ha volgut tornar a col·laborar fent-nos una donació per comprar més xapes i parabolts. 
Seran els que serviran per equipar el nou projecte en el que ja treballem .