1 de juny 2009

Monestir de Montserrat. Via Chachi Piruli



Aquest diumenge amb el Jordi hem anat a la zona del monestir de Montserrat, en concret al costat de l'Elefantet a fer la via "Chachi Piruli "
Via molt recomanable per la bona roca, trams de placa molt macos i ben assegurats, tot i que t'obliguen a escalar i amb una aproximació molt curta. Ideal per fer una matinal o per una tarda ja que al estar orientada a l'Est, queda a l'ombra.
Nosaltres hem començat per l'entrada de l'esquerra per poder fer aquesta primera tirada que comença amb una bavaresa i que és molt maca. Després de fer la segona tirada( un pel estranyota ) hem retornat a la via original, deixant per a la propera visita el tram inicial de la tirada del 6a+.

6 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep, aquesta via fa temps que la tinc ullada, me n'han parlat prou be, a la tarda és una bona opció oi? no li deu tocar el sol.

Joan Baraldes ha dit...

Jaume, tot i que la varem escalar pel matí, jo diria que és una bona opció per fer-la a la tarda donada la seva orientació.

Salut i a tibar

Jesús Alejandre ha dit...

Si que sembla macota. A més de ben protegida i amb àmplies possibilitats, una bona opció per una tarda d'estiu.
Enhorabona Joan.

Llorenç ha dit...

ep! te bona pinta! jo també me la vaig mirar per fer alguna matinal..i ves per on....sembla bona i rapida!

merci!

Mingo ha dit...

Felicitats Joan.
No acabo d'entendre si entres per l'esquerra, despres que heu fet per no agtafar el 6a+? És molt atlètica la via? és que estic una mica fastidiat del colze.
Una abraçada

Joan Baraldes ha dit...

Mingo,
Un cop feta la primera tirada de l'esquerra ( 1 pas de 5+ maco) la segona tirada flanqueja uns metres a la dreta i baixa fins a una canal herbosa. Un cop allí un nou flanqueig a la dreta et porta al 6a+ i si baixes uns 8 o 10 m facils per la canal, arribes al peu de la segona tirada original R1 en un arbre a on hi ha una baga per fer-hi reunió. Aquesta R1 la pots veure, a la dreta i uns metres més avall, desde la R1 que hauràs fet
La via no és atletica, però te alguns passos de 6a finets, dels de colocars'hi bé, tipics montserratins.
T'agradarà
salut i a tibar