21 de des. 2010

Pedalant fins el mar


Avui les bicioses i acompanyants hem resseguit el riu Llobregat des de Sant Andreu de la Barca fins a la seva desembocadura al mar. Ha sigut una pedalada de 54 Km i 190 m de desnivell acumulat.
Trobareu el track a Wikiloc
És una passejada que, tot i que no passa per paisatges de gran bellesa natural, et permet descobrir un entorn que sempre veus des del cotxe, i que amb la tranquil·litat de la bicicleta et mostra petits racons interessants i que quan estigui del tot arranjat com a via verda, serà molt bonic.
Nosaltres hem baixat per un costat del riu i hem pujat per l'altre. A l'alçada del Prat, unes obres en el tram final del riu ens han obligat a desviar-nos fins la cua/capçalera de l'aeroport del Prat, i fer una marrada d'uns 2 km per poder arribar al mar.
Observacions: Nosaltres hem passat per dins de la llera de la riera de Rubí, quan aquesta desemboca al Llobregat, ja que no hi baixava aigua. En cas que hi baixi aigua, caldrà resseguir el camí riera amunt ,fins a trobar el punt per on creuar-la.

Un cop a la reserva del Delta del Llobregat, hem tingut l'oportunitat de veure com un dels seus tècnics anellava 2 ocells, un rossinyol bord i un teixidor, que acabava de capturar amb una xarxa japonesa. Aquest espai natural segur que es mereix una nova visita i recórrer els seus senders i observar les llacunes, els aiguamolls i la variada fauna que hi ha.


Travessant el riu Llobregat

A l'alçada de Sant Boi.

El corb marí és una de les aus marines que aprofiten l'habitat que els hi ofereix el riu.

El Barça va deixar clar a l'Español qui son els millors !!
Amb 5 gols ens varem pixar als periquitos !!!

Amb el mar el darrera, objectiu de la jornada estava aconseguit.

1 comentari:

Sergi Turiella ha dit...

Ben fet, si us interessen algunes rutes més, trobareu al nostre bloc més informació: http://bicibaix.blogspot.com i a la web www.bicibaix.org.

Bones Pedalades.
Sergi