24 de nov. 2020

Via "Stradivarius"

 El dijous passat vàrem tornar a Montserrat amb la intenció de fer alguna via a Sant Benet.

Mentre pujàvem per les escales decidim anar a la via "Area de Servei" però al arribar-hi veiem que hi ha dues cordades a la via, i una encara no ha començat. Per no pujar graons amunt ens decidim per repetir el camí de l'alzina.

Un cop a dalt el vent bufa molt fort i ens fa desistir d'anar a fer la via del cabra, a la panxa del bisbe, i els proposo anar a fer la via Stradivarius que fa anys havia fet i de la que en tenia un bon record.


Ens posem a la via i fem la primera tirada, de roca molt bona i de 55m que et fan escalar entre assegurances i que te un parell de desploms que son realment difícils. ( es poden superar en A0)

A la segona tirada ens decidim per continuar per la via aresta del violí que és menys difícil. Tot i això te uns metres sense cap assegurança fixa que son molt exposats. Crec recordar que abans hi havia un tercer parabolt que assegurava millor aquests metres.Aquest dijous ens van acompanyar en Pere i en Jordi.
3 comentaris:

Mingo ha dit...

Enhorabona, tan l'aresta del violí, com l'Stradivarius són molt xules. A veure quan ens alçaran el castig del cap de setmana

Albert ha dit...

Saps com està l'aresta del violí? Està desequipada O queda alguna assegurança?

Joan Baraldes ha dit...

Em sembla que hi falten assegurances