7 d’ag. 2021

via ferrada de la serra de les canals

 

Avui hem fet una via ferrada molt interessant i bonica. La ferrada de la serra de les canals, que fa relativament poc que s'ha equipat, i que val la pena de fer per diversos motius.

Te un primer tram molt fàcil ideal per a portar-hi a algú que es vol iniciar en aquesta activitat, o per fer-la en família, apta per a infants. Un cop s'arriba a la cresta, tenim tres opcions: iniciar els descens tot resseguint la cresta, molt fàcil,  pujar al cim pel camí de baixada, fàcil però amb algun tram vertical, o bé anar a cercar el tram atlètic que ens portarà al cim amb passos molt verticals i extra plomats,  aquesta és la part difícil i que no decebrà ni deixarà indiferent als qui cerquen adrenalina.

Moltes combinacions per poder fer l'activitat o arribar tots al cim en funció de la dificultat que es vulgui assumir.

I encara podem tenir una opció més fàcil si portem a persones que no els agraden gaire els riscos, però que volen pujar a veure les vistes, es tracta de pujar pel camí de baixada, a on únicament haurem de tibar de cadenes  sense gens de dificultat.


Molt recomanable.

Primer tram de la via


arribant a la cresta.

Passos extra plomats de l'inici de la part atlètica.

Passant l'espectacular pont tibetà.


foto cim. ella ha gaudit, sense patir, tot pujant pel camí de baixada.

Iniciant la baixada.Un tram de la baixada que també fa gaudir de la pujada per aquells que trien aquest camí per pujar al cim.