23 de des. 2023

Aresta d'Espinalbet

 


Avui he acompanyat al Joanet a repetir l'Aresta d'Espinalbet que ell encara no l'havia escalat, amb la inatenció de desprès repetir la Placa de la Llum i així fer una matinal més complerta.

Arribem aviat i rapalem la via fent dos rapels de 25m i 20m. Tot i que al netejar la via hi vàrem muntar dues reunions més, ja que per la feina que hi teníem anava millor així.

Un cop a baix jo enllaço les dues primeres tirades, les més difícils de la via i després en Joanet fa les dues següents.

Mentre estem fent la via sentim veus a d'una cordada que està rapelant per la via del costat, la placa de la llum. Ens intercanviem algunes paraules i quan els hi dic que voldrem fer també aquella via, ens diuen que a dalt hi ha una altra cordada esperant per fer la via. Vaja, que l'efecte blog està portant a que es repeteixi força aquesta via, ja que diverses cordades l'han fet i en algun cas més d'una i de dues vegades.

Així que nosaltres, quan arribem al cim de l'Aresta, decidim tornar a baixar i intercanviar les tirades, de manera que el Joanet fa les dues primers i jo les dues darreres.

La via està equipada i amb 12 cintes, si enllacem dues tirades, en tindrem prou. Algun friend pot anar bé si alguna assegurança la trobeu una mica allunyada.

Una matinal ben aprofitada.












La cordada veïna rapelant la via "la placa de la llum"

Ara ja escalant la bonica segona tirada de la via.