25 de jul. 2011

Agulles. Agulla dels espeleòlegs. Aresta Brucs

ATENCIÓ, EL DIA 4 DE FEBRER DEL 2013 M'INFORMEN QUE LA VIA HA ESTAT DESEQUIPADA
Equipant l'aresta Brucs






Aquest dijous vaig tornar a Agulles per tal de restaurar l'aresta Brucs de l'Agulla dels espeleòlegs . Aquesta és una via que ja havia escalat feia força anys i de la que recordava, tot i l'escàs i deteriorat equipament, una bonica escalada amb uns passos força verticals a la sortida de la R1. Fa uns quants dies que me la vaig tornar a mirar per si algú l'havia restaurat, i veient que encara estava igual, vaig decidir tornar-hi i fer-ho jo.
Amb l'ajuda del Miquel he canviat les velles expansions per parabolts de 10mm sense afegir-hi cap assegurança de progressió. Únicament hem reforçat amb un parabolt la R1. Algun dels vells caps d'espit es van trencar només iniciar a descargolar-los.
Via recomanable per la que només ens caldrà portar 6 cintes exprés.
Descens. Per la mateixa via amb un rapel de 50m.

Trobareu una bona ressenya al bloc de l'Eduard.


5 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

El trepant darrerament treu fum Joan!
ja piularàs la novetat no? vas trobar colla per diumenge?

JAUME ORS ha dit...

Felicitats JOan !!! Aveure si aprenem de tu i la veritat és que tinc ganes de equipar alguna coseta. Aveura si m´animo !!! Una abraçada i anirem a fer-la !!!

Mingo ha dit...

Algun dia que facis anar la màquina diga'm alguna cosa que mai he vist posar un parabolt. Aquesta via no l'he fet mai.
Una abraçada. Si rondes per aqui jo fins el 15 d'agost estic a casa

berta ha dit...

ostres, que guai! aquesta via l'havia borrat de la llista pq fa uns quants anys hi vaig passar molta por!! és una via a la que fins ara aconsellava no anar-hi. ara és una altra història... moltes gràcies pel reequipament. berta

Anònim ha dit...

Aquesta vía era una bona vía com la van obrir originalment. Sera x vías a montserrat x aver danar afegin patabolts... Aquesta vía es va obrir i nomes tenia un clau al segon llarg... Es una pena que hi haigui gent que per tal de escalar les vies mes clasiques fan el que sigui... S ha de mantener com estaba si voleu apendre a posar paravolts xk us FA ilusio.. Poseules a la pared de casa o a una línea verge...