7 de jul. 2011

Via" Walt Disney"




Aquesta tarda hem tornat a anar a Gorros i un cop més hem tingut fred !! sembla mentida però tot i la calor que feia a on hi tocava el sol, a nosaltres ens ha embolcallat una boira espessa i humida que ens ha enfredorat i deixat ben xops.
Aquesta vegada hem fet la via Walt Disney que puja a la Magdalena Inferior a l'esquerra de la via Apia ( la dels parabolts verds)
Aquesta via està equipada amb espits, però algu ha reequipat els primers metres amb 2 parabolts que et permeten arribar amb més seguretat al 1r espit que està a 10 o 12 metres del terra !!
La resta de la via està ben equipada amb espits excepte els darrers metres de la 3a tirada a on cal superar un desplom i , tot i no ser difícil, el darrer espit està 6 o 7 m més avall.
A causa de la boira, al final de l'escalada les cordes i els mosquetons estaven completament humits. A mi em regalimaven les pestanyes i el Miquel tenia aigua acumulada a tots els pels de les cames !!

És una via recomanable, d'una dificultat molt similar a la via Apia, i amb la roca semblant.
Cal portar 8 o 9 cintes i podrem llaçar algun marlet.
Com que la línia que segueix aquesta via no es gaire resseguida, nosaltres hem fet baixar un parell de llastres molt grosses que hi havia aprop del cim, tot i això la roca és molt bona.

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ei Joan, sembla ser que érem tots per allà ahir! el Joan i la Lú a la Queralt-Ona, com el Joan Asin, i jo i el Mingo per La Zona del Puntal de l'Albarda fent una via dels Masó que sens va fer curta amb el que acabàrem fent l'aresta del Violí.
Ja ens va semblar sentir gent a Gorros!

Mingo ha dit...

Eii Joan, collons si estàvem tots per allà dalt

joan asin ha dit...

Haurem de fer-ne alguna i anar a pendre una birra plegats,je,je.