18 de juny 2013

Escalant a Gorros amb l'Aina.





El divendres havia quedat amb la meva filla Aina per anar a escalar a Gorros. La primera intenció era fer la via Rataplan per tal que ella anés de primera a les tirades de dalt, però com que el David em va trucar per venir a escalar i ell havia fet aquesta via la setmana passada, vam decidir fer la del costat, la via " La que hi faltava" que te unes caracteristiques molt similars encara que els parabolts allunyen una mica més.
El David va fer la 1a tirada, jo la segona i l'Aina la tercera i es va estrenar, després de rebre les instruccions penjada a la paret, assegurant a dos segons !!
La via està assegurada amb parabolts verds i no cal portar res ( tot i que a la darrera tirada algú s'ha endut la xapa del darrer parabolt, el que assegura els darrers metres abans d'arribar a la reunió de la via Rataplan)

Vam rapelar la via ( 30m) i mentre l'Aina i la Neus, que també havia vingut a fer-nos companyia i a llegir un llibre, s'explicaven moltes coses, el David i jo vam fer la via " Atila " a l'Ullal de la Magdalena superior.

 El David en els metres inicials de la via. Aquí la roca és una mica especial, res a veure amb la de les altres dues tirades.

 El David i l'Aina escalant la 2a. tirada i gaudint de la roca excepcional d'aquest tram


L'Aina anant de primera a la 3a. tirada i buscant el parabolt que no hi era !!!

 foto-cim

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Veig que la familia en va aprenent! bon mestre si senyor!! i quina angunia deuries passar amb la filla fent de primera no?

Joan Baraldes ha dit...

Ei Jaume,
No et negaré que una mica si, però també molta satisfacció quan s'en va sortir bé tot i no poder xapar el darrer parabolt.
Salut i a escalar