7 de des. 2010

El Faraó de Baix.

El dilluns, després d'haver-me quedat sense poder anar de vacances a causa de la vaga dels controladors aeris, amb el Xavi varem anar a fer esportiva al Faraó de Baix, Zona de la dreta, ( Faraó Estevet)
Passat can Jorba aparquem en el camp d'oliveres que hi ha a sota del camí. Tornem al camí i, en 15 o 20 minuts, arribarem a aquesta zona a on hi ha unes quantes vies entre el V i el 6a que estan ben assegurades i tenen bona roca.



Aquesta foto i més informació ho trobareu al bloc d'en Passarell i també al Kapujo



Nosaltres vam fer 4 vies. La sortida d'alguna d'elles és la part més difícil i jo crec que està en el 6a i no en el Vº, com diu alguna ressenya.
Les segones tirades tenen una roca excel.lent.
Zona del tot recomanable.

El Xavi en els passos difícils de l'inici de la via.

A l'alçada de la 1a. reunió hi ha una feixa a on hi trobem una corda fixe que uneix l'inici de varies vies. Un punt d'assegurança molt espectacular ens servirà per muntar la reunió i el posterior rapel ( al no ser un element pensat per l'escalada, els 2 forats del parabolts estan massa junts)

El Xavi fent la primera tirada de la via " Aresta Escofi" que flanqueja cap a l'esquerra per anar a buscar l'aresta que es fa a la segona tirada. La segona tirada és molt maca, amb roca excepcional i ben assegurada.

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Un bon racó el Clot de l'Estevet, m'hi havia passejat molt en la meva fase més "friqui" per aquests verals...quina llàstima les vacances no?

carles ha dit...

El reequipament de les reunions i el passamà semblen ben segurs, sort que n´hi ha gent que fa aquesta feina desinteresadament. En sabeu quelcom de la via nova de l´esquerre de tot al final del passamà ?