23 de des. 2014

Malanyeu. vies Independència i Directa Carla Alarcon





Aquest dissabte voliem anar a Terradets, però un canvia de plans a darrera hora ens va portar de nou a Malanyeu. El Toni i jo voliem repetir les dues vies que feia poc haviem equipat i acabar-les de netejar una mica més, i el Jordi, el Joanet i el Xermi es van posar a la Badalona que feia temps que no repetien.
Vam començar per la via més recent, la via Independència, que encara te trams una mica bruts per la obertura però que te pinta que es repetirà força.
D'aquesta via jo en vaig obrir la 1a. i la 3a. tirades i el Toni la 2a., així que tocava intercanviar els papers i escalar de primers les tirades que no haviem obert. Menció especial per les dues primeres tirades i especialment per la fissura de la segona.
Mentre els companys pujaven per la Badalona, el Paco, el Moragues i companyia amb qui vàrem coincidir a l'aparcament, pujaven per la via Adeu Espanya. Darrera nostra va pujar una cordada que en acabar comentava que els hi havia agradat molt la via, especialment la segona tirada.

Un cop a peu de via ens vam dirigir a repetir la Directa Carla Alarcón, de la qual encara no haviem repetit els passos més picants de la 3a. tirada.
 Un cop s'arriba a la R.2 de la via Carla, que comparteixen aquestes dues vies, cal pujar recte a cercar una placa molt atractiva i deixar a la dreta el diedre fissura per on puja la via Carla Original . La cordada que ens venia al darrera es va equivocar i van baixar de nou a la R.2 per agafar el bon camí.

 1a. tirada de la via independència.

 iniciant la fissura de la 2a. tirada.

 Sortida de la R.2 per fer la darrera tirada.

 1. tirada de la via Directa Carla Alarcón.

 2a. tirada. un cop superada la fissura inicial.

 El Tonia acabant la 3a tirada.

 La cordada del Moragues a la via Adeu Espanya.

El Xermi a la 2a. tirada de la Badalona i el Paco fent la 3a. de la via Adeu Espanya.

2 comentaris:

JOSE LUIS ha dit...

Por si fuera interesante o de utilidad para ti, para tus compañeros de rutas o para los lectores de tu web, tengo publicado el siguiente blog:
plantararboles.blogspot.com.es
Un manual sencillo para que los amantes de la naturaleza podamos reforestar, casi sobre la marcha, sembrando semillas producidas por los árboles y arbustos autóctonos de nuestra propia región.
Salud,
José Luis Sáez Sáez

Jaumegrimp ha dit...

Heu fet molta feina darrerament per Malanyeu, gràcies ! ara em tocarà anar i repetir-les.
Bones Festes!