23 de des. 2014

l'Abella de la Conca. via Aina.

 Ressenya del Joan Asín

El dilluns quedo amb el Joan Asín per anar a escalar a l'Abella de la Conca. Quan parlem del que farem no ho tenim clar, podem anar a fer la via Venus o bé obrir una via nova, però quan arribem a Isona coincidim amb el Remi Brescó i el Josep que van a obrir via, decidim que nosaltres també anem a obrir una via nova a la paret de la Serra de la Carràmina, una zona a on en Remi Brascó, el Joan i altres companys de cordada han obert 4 vies noves.
La zona queda al davant del poble, a l'altre costat del riu d'Abella, s'hi arriba per la pista que porta a Boixols i s'aparca al costat mateix d'una font d'aigua fresca i bona.
L'aproximació a la via Aina, que comença a sobre mateix de la pista, és de dos o tres minuts, i està al costat mateix d'unes vies d'escalada esportiva que trobarem uns metres abans del punt a on la pista fa un fort revolt per passar a la cara Nord de la paret.

La via Aina te tres tirades i està semi-equipada. Per repetir-la ens caldrà un joc complet de friends, fins el C-3, bagues savineres i un micro tascó. Els 3 rapels que haurem de fer pel descens estan equipats.

 El Joan Iniciant la via tot clavant un pitó.

 Arribant a la placa més difícil de la primera tirada.

 El poble de l'Abella de la Conca vist des del peu de via.

 El Joan posant l'unic parabolt de la segona tirada.

 Obrint la tercera tirada.

 A la R.3, final de la via Aina.

 Dalt de la cresta de la Serra de Carrànima.

 Contents d'haver obert una nova via dedicada a les nostres filles, totes dues es diuen Aina !!!

 De nou a l'aparcament i amb la feina feta. Els Joans amb una via a la butxaca i el Remi i el Josep amb un nou tram de via oberta.

 Les vies actuals de la zona, a l'espera de que el Remi acabi la via en la que està treballant.

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Com aprofiteu el temps! gràcies per la feina, ja anirem a trèure el nas per aquí.
Bones Festes!

Gatsaule ha dit...

Bona feina!! A veure quin dia puc acostar-m'hi...

myhuonglequyen ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như địa chỉ bán máy đưa võng ở đâu uy tín.